EN

Ochrana osobných údajov

Ďakujeme Vám za návštevu našej webovej stránky. Naša webová stránka slúži na prezentáciu rozsiahleho obsahu informácií a zabezpečuje aj samotný nákup služieb v našom rezorte. Nesnažíme sa len o získanie, ale dávame dôraz aj na zabezpečenie práv a ochrany súkromia všetkých návštevníkov a hostí. Ako zákonná norma slúži v tomto prípade predovšetkým zákon o ochrane osobných údajov. 

1. Spôsob získavania osobných údajov

Vaše osobné údaje získavame najmä z Vami vyplených kontaktných a rezervačných formulárov, e-mailovej komunikácie a vzájomnej komunikácie. Tieto údaje nebudú nikdy poskytnuté tretím osobám a využívané na iné účely ako v súvislosti s využívaním našich služieb. Všetky poskytnuté údaje z Vašej strany sú dobrovoľné a nenútené. 

2. Práca s informáciami a uchovávanie osobných údajov

Okrem vyplnených formulárov a priamych osobných údajov, ktoré poskytujete priamo sa na našej stránke využíva analytický nástroj Google Analytics a Google Tag Manager, ktorých používaním sa snažíme analyzovať vaše potreby a aktivity na našej stránke, ktoré následne využívame pre optimalizáciu štruktúry a obsahu našej webovej stránky. Všetky takto získané údaje sú pseudoanonymné a nevykonáva sa žiadna analýza Vašich aktivít pred príchodom na našu stránku ani po odchode. 

3. Využívanie údajov prehliadania a súbory cookies

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať. Ako používame súbory cookie? Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok a štatistiky návštevnosti. 

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať. Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení. 

4. Práva návštevníka 

Naša spoločnosť uchováva Vaše údaje len na čas, ktorý jej predpisuje zákon alebo iný všeobecne záväzný právny predpis, alebo na čas, ktorý je potrebný z hľadiska účelu, na ktorý boli tieto informácie získané, nie však dlhšie ako desať rokov. Vaše práva vo vzťahu k zhromaždeným a spracovaným osobným údajom sú výslovne uvedené v príslušných miestnych zákonoch a nariadeniach týkajúcich sa ochrany osobných údajov. Máte právo prístupu k svojim osobným údajom, ktoré boli od vás získané a ktoré sú spracovávané. V prípade, ak si želáte vedieť, ktoré osobné údaje o Vás sme zhromaždili, alebo ak chcete doplniť, opraviť, anonymizovať alebo vymazať akékoľvek neúplné, nesprávne alebo neaktuálne osobné údaje, resp. ak chcete spracovanie vašich osobných údajov z akéhokoľvek dôvodu ukončiť, môžete takéto právo uplatniť tým, že nás budete kontaktovať prostredníctvom kontaktných bodov uvedených na tejto internetovej stránke. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že v niektorých prípadoch, najmä v zmysle § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov sme oprávnení spracúvať Vaše osobné údaje bez vášho súhlasu a v zmysle zákona č. 395/2002 Z. z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov sme povinní napriek ukončeniu zmluvného vzťahu archivovať zmluvy po dobu 5 rokov a faktúry po dobu 10 rokov.

5. Kontaktné miesto 

V prípade otázok v oblasti ochrany osobných údajov alebo technických problémov s používaním našej webovej stránky, nás neváhajte kontaktovať na nasledovnej e-mailovej adrese: info@hotelpodlipou.sk 

 

Rezervovať priamo

Vedeli ste, že pri online rezevácii priamo na našom webe nakúpite pobyt najvýhodnejšie?

Prehliadaním našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies. Tie nám pomáhajú vylepšovať naše služby.Viac informácií.
Skryť toto upozornenie