Jarné menu
...tu budem gurmán
Jar prichádza
SPRING IS COMING
PREDJEDLO / STARTER
120g Variácie reďkovky – šľahaná ricotta – karamelizované lieskové orechy – žerucha – dresing med & tymián 6,50 €
Raddish variations – mashed ricotta – caramelized hazelnuts – watercress – dressing honey & thyme /7,8/
ŠALÁT / SALAD
250g Zelené fazuľky – sójové bôby – hrášok – baby brokolica – mäta – dijon dresing – parmezánová strúhanka – 12,90 €
focaccia
Green beans – soy beans – peas – baby broccoli – mint – dijon dressing – parmesan breadscrumbs – focaccia /1,7,10,12/
80g Flank steak 5,90 €
Flank steak /0/
CESTOVINY / PASTA
250g Linguine – lesné huby – smotana – vršatec – píniové orechy – rukola 9,90 €
Linguine – mushrooms – cream – vršatec cheese – pine seeds – ruccola /1,3,7,8,12/
100g Bravčová panenka 4,90 €
Pork tenderloin /0/
HLAVNÉ JEDLO / MAIN
500g Baby kurča – maslové zemiaky – omáčka zo žihlavy – šalát cherry paradajky & cibuľa 23,90 €
Baby chicken – butter potatoes – nettle sauce – salad cherry tomatoes & red onion /1,7,12/
Reštaurácia otvorená denne
10:00 - 22:00
info a objednávky:
0905 606 626
Pôvod mäsa/ Origin of meat:
kuracie/chicken: France, hovädzie/beef: Slovakia, bravčové/pork: Germany
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedlá pre Vás pripravil šéfkuchár Marcel Bugaj a jeho tím.
Ceny sú platné od 24.2.2023, v mene €, vrátane aktuálnej DPH.
The weight of food is presented before cooking.
Menu is prepared by our chef Marcel Bugaj and his team.
All prices are shown in €, including current VAT and are valid from February the 24th, 2023.