Lokálnosť, tradícia a moderné trendy
Sme slovenskí. Pre našu kuchyňu nakupujeme len čisto slovenské produkty, ovocie, zeleninu a mäso od malých, kvalitných výrobcov, mnohé v bio kvalite. Slovenské jedlá pre Vás pripravujeme netradične, novým a moderným spôsobom. V rámci vybraných pobytov Vám ponúkame skutočnú poéziu pre Vaše chuťové poháriky – viacchodové degustačné menu v podaní Marcela Bugaja, šéfkuchára Hotela pod Lipou****. Počas letných mesiacov sú veľmi obľúbené grill party na letnej terase, či opekačky v prírodnom areáli rezortu.
Naša hotelová reštaurácia je držiteľom certifikátu Gurman AWARDS a zaradila sa medzi TOP nováčikov roka 2018. Tieto certifikáty udeľuje vydavateľ sprievodcu „Gurmán na Slovensku“ za poskytovanie výborných služieb a skvelej zážitkovej gastronómie, na základe doporučenia odborných hodnotiteľov, najlepších šefkuchárov a odborných zväzov.
Pre zobrazenie aktuálnej ponuky reštaurácie kliknite na nasledovné odkazy.
Udeľujem súhlas na spracovanie mojich osobných údajov, ktoré sú súčasťou formulára.
Vedeli ste, že pri online rezevácii priamo na našom webe nakúpite pobyt najvýhodnejšie?