EN
Harmónia chutí

Lokálnosť, tradícia a moderné trendy

Gastronómia

Sme slovenskí.  Pre našu kuchyňu nakupujeme len čisto slovenské produkty, ovocie, zeleninu a mäso od malých, kvalitných výrobcov, mnohé v bio kvalite. Slovenské jedlá pre Vás pripravujeme netradične, novým a moderným spôsobom. V rámci vybraných pobytov Vám ponúkame skutočnú poéziu pre Vaše chuťové poháriky – viacchodové degustačné menu v podaní Marcela Bugaja, šéfkuchára Hotela pod Lipou****. Počas letných mesiacov sú veľmi obľúbené grill party na letnej terase, či opekačky v prírodnom areáli rezortu. 

  • reštaurácia Harmónia
  • letná terasa
  • salónik Kajuta
  • lobby bar
  • denný bar (depandance)
  • zimná záhrada (depandance)
  • slovenská kuchyňa netradične
  • bohatý raňajkový bufet
  • zážitková gastronómia
  • wine & food pairing
  • opekačky a grill party
 

rezervácia stola

Naša hotelová reštaurácia je držiteľom certifikátu Gurman AWARDS a  zaradila sa medzi TOP nováčikov roka 2018. Tieto certifikáty udeľuje vydavateľ sprievodcu „Gurmán na Slovensku“ za poskytovanie výborných služieb a skvelej zážitkovej gastronómie, na základe doporučenia odborných hodnotiteľov, najlepších šefkuchárov a odborných zväzov.  

  


Salónik s jedinečnou atmosférou

Pre ochutnávky a riadené degustácie v uzavretej spoločnosti Vám ponúkame našu „Kajutu“, salónik s jedinečnou atmosférou, vyhradený nielen pre milovníkov dobrých rumov, koňakov, cigár a mora.

Naša aktuálna ponuka

Pre zobrazenie aktuálnej ponuky reštaurácie kliknite na nasledovné odkazy. 

 

Rezervácia stola

Odoslať

Rezervovať priamo

Vedeli ste, že pri online rezevácii priamo na našom webe nakúpite pobyt najvýhodnejšie?

Prehliadaním našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies. Tie nám pomáhajú vylepšovať naše služby.
Viac informácii o cookies.
Súhlasím